Friss fürjtojás rendelés! 

Dunaújváros • Dunaföldvár • Solt • Apostag • Szalkszentmárton • Tass településekre INGYENESEN kiszállítjuk, ha 5 doboz felett rendel. Így hetente vagy havonta mindig lesz friss tojás a családnak.

Ha személyesen nem tud eljönni telephelyünkre Fürjtojást vásárolni, akkor lehetőség van postai csomagküldésre.

MPL Partner vagyunk ezért tudunk kedvezőbben csomagot küldeni!

3.485Ft helyett akár 990Ft TÖRÉSMENTESEN!

Rendeljen tőlünk Online még ma! Rendelés ⇒

Postai díjak

Ha személyesen nem tud eljönni telephelyünkre Fürjtojást vásárolni, akkor lehetőség van postai csomagküldésre. Feleségem egyenként átcsomagolja a tojásokat melynél így maximum 1-2% törés, repedés szokott előfordulni de sokkal megbízhatóbb így mint "törékenyként" ráfizetni nagyobb összeget és ennyivel úgy is többet szoktunk beletenni ajándék tojás gyanánt...

MPL Partner vagyunk ezért tudunk kedvezőbben csomagot küldeni

Eddig, ha csomagot adtunk fel fizettünk 1690Ft mpl díj 5kg-ig + csomagoló doboz 190Ft ("M" doboz) + utánvét 950Ft (Utalásnál nincsen díj) + törékeny 845Ft felár tehát 3.675Ft (MPL Kalkulátor) Helyette most mindössze akár 990Ft utalással vagy + 390Ft-ért fizethet a postásnak utánvéttel! (Postán maradó 2 napos csomag esetén)

Ha rendelt régebben postán étkezési vagy keltetni való tojást és tegyük fel nem tört össze és még ajándékot is kapott mint nálunk :) Nézzük meg mennyit fizethetett érte.

Más Fürjtenyészetben vagy a feketén áruló embereknél nyugta számla nélkül is 20-25Ft az étkezési tojás (nálunk 18Ft) ezt átlagolva 300db tojásnál + az eredeti posta díjjal számolva fizetett vagy fizetni fog... 

 

11.175 Ft-ot vagy tőlünk rendel és fizet majd 6.990 Ft-ot

(300db tojás de a hűtőben 2 hónapig tartható) 

Ne vegyen 25-28Ft-ért + benzin + utánajárás, telefonálgatás ez mind mind plusz költség önnek!

 

 
 
 

Telefon: 36-20-207-207-0

Telefonhívás gombnyomásra!

E-mail: info@furjeszkert.hu

Cím: 6087 Dunavecse, Epreskert utca 26/B